Dinsdag 30 mei vernam ik, dat onze vriend Kees Driessen, Invite vanaf het eerste uur, een dag eerder plotseling was overleden.

Markante Kees. Een man met een groot en een klein hart. Gevoelig, maar recht door zee op een sympathieke wijze, met humor en soms wat ironie en zelfspot, sociaal, sportief en een echte levensgenieter.
Kees is van mijn leeftijd. We kenden elkaar vanaf het begin van de middelbare school. Samen gehonkbald en later gerugbyed. Vanalles met elkaar meegemaakt, als sportman, vriend, kroegmaat, verkennerleider, en nog veel meer. Hij zal altijd een warme plek in mijn hart hebben met veel goede herinneringen, die soms met geen pen te beschrijven zijn.
Kees kennende, zal hij het niet erg vinden, als we op Ameland doen alsof hij erbij is en samen met hem proosten.
Ik zal het hem niet onthouden.
Proost Kees!

Op woensdag 7 juni is er op rugbywijze afscheid genomen van onze Kees.

Saluut Kees!

Jan Schalkx