Illustre Invite,

Met groot genoegen nodigt het bestuur van de Ameland Invites  je uit voor het grote lustrumfeest op zaterdag 7 november. 

Aangezien we door Covid-19 zowel Ameland Beach als de Lustrumtoer hebben moeten schrappen hebben wij als bestuur besloten het lustrum op zeer behoorlijke wijze luister te moeten bijzetten.

Rugbyclub de Scrumboks, als meest centraal gelegen club van Nederland, was onmiddellijk enthousiast over de plannen. Zij hebben hun clubhuis, het terrein en de sleutels van Tiel ter beschikking gesteld van de viering van ons 15 jarig bestaan.

Het is ons gelukt om de jaarlijkse Strandjutters Zeskamp van Ameland eenmalig te verplaatsen naar de Betuwe en jij bent één van de gezegende deelnemers.

Neem de uitnodiging goed door en neem contact op met je ‘Opjutter’ om de kleding af te stemmen en door te geven of je nog dieetwensen hebt voor de BBQ.

Er zijn nog enkele eerbare Invites die niet in een team zijn ingedeeld maar van harte zijn uitgenodigd: Chris Tau, Leo van Herwijnen, Bart Snijders, Andrew Gilmore, Steven Sutherland en last but not least Alexandre Almeida.

Verdere details volgen. Wij hebben in principe een optie genomen op het volledige Van der Valk Motel Tiel voor overnachtingen. In een volgende mail volgt de informatie hoe je hier gebruik van kunt maken. Tevens volgt nog de bankrekening om je van een kamer te verzekeren en je ‘All-inclusive arrangement’ te betalen.

Heb je voor die tijd vragen of heb je de contactgegevens van jouw ‘Opjutter’ niet? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@amelandinvites.nl

Strandjutters aller clubs verenigt u dus,
en verheug u op een weergaloze viering van ons lustrum!

Het bestuur Ameland Invites
Jan Schalkx, Joop Wijdeven, David Jan de Zeeuw en Eric Cornelissen